Pilates lessen

Pilates Club Alphen aan den RijnBij de Pilates Club Alphen aan den Rijn zijn wij 6 dagen per week open en zijn er lessen op verschillende tijden van de dag. Groepslessen bij de Pilates Club worden gegeven in 3 niveaus: Pilates, 30 minuten Pilates en Power Pilates. Ook geven wij Tower Pilates waarbij we gebruik maken van veren voor extra weerstand. Naast de groepslessen worden ook regelmatig workshops georganiseerd om je kennis te laten maken met Pilates bij de Club, voor zowel beginners als gevorderde Pilates-liefhebbers. In het zomerseizoen organiseren we de workshops SUP & Pilates en Pilates aan het Meer voor alle liefhebbers van buiten sporten.

Bij Pilates Club Alphen aan den Rijn werken Pilates trainers en mastertrainers die gespecialiseerd zijn in Klassiek Pilates, de meest pure vorm van Pilates. Ook worden er in hetzelfde gebouw Piloxing lessen gegeven door Cristina.

Kom langs voor een gratis proefles Pilates en ontdek zelf alle voordelen van Pilates in Alphen aan den Rijn bij de Pilates Club! Reserveer via deze link je proefles online.

Ben je Pilatestrainer in spé en wil je alle ins en outs weten van Klassiek Pilates? Bekijk dan ons interne opleidingsaanbod.

Heb je vragen? Bel ons op 0172-577138. Ook kan je een WhatsApp bericht sturen via 06-41985653.

Je bent van harte welkom om onze passie voor Pilates te komen ervaren!

Aanbod Pilates Alphen aan den Rijn

 

Privé- en duetsessies

Tijdens deze sessies word je 1-op-1 (privé) of 1-op-2 (duet) begeleid in onze Pilates studio in Alphen aan den Rijn. De oefeningen worden aangepast aan jouw behoeftes, niveau, lichaamstype en tijdschema om optimale resultaten te verkrijgen.

Groepslessen

Groepslessen worden afgestemd op de aanwezige deelnemers zodat het voor iedereen een uitdaging is. Omdat wij persoonlijke begeleiding garanderen hanteren wij een maximum van 10 deelnemers per les.

Workshops

Wij geven regelmatig workshops om je kennis te laten maken met Pilates. Ook organiseren wij workshops omtrent een goede houding, rugklachten en Pilates aan het meer en Stand-Up-Paddling.

Bedrijfsfitness

Pilates Club is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Pilates Club heeft ook de mogelijkheid om bedrijfsfitness op maat aan te bieden. Bedrijfsfitness op maat geeft werknemers en werkgevers de mogelijkheid gezond te bewegen en rug-en nekklachten te voorkomen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

30 Day Pilates Challenge

Wat dacht je van 30 dagen lang iedere dag Pilatesles onder professionele begeleiding? Ga de uitdaging met ons aan!

Wellness en Pilates-weekend

Even lekker bijkomen met wat tijd voor jezelf, gezonde beweging en verse maaltijden? Kom dan naar het Pilates-weekend boordevol Pilates, ontspanning en lekker gezond eten!

Opleidingen

Onze interne opleidingen baseren zich op de klassieke Pilatesmethode, zoals Joseph H. Pilates deze bedoeld heeft. Om persoonlijke begeleiding te garanderen hanteren wij een maximum van 8 deelnemers per opleiding.

Materiaal

Via onze webshop Pilateswinkel.nl bieden wij Pilates- en Piloxing materiaal aan: dvd’s, matten, sokken, ringen, handschoenen en meer! Kijk voor materiaal op www.pilateswinkel.nl.

 

 

Aanbod Pilates Club Alphen aan den Rijn