Piloxing lessen

Piloxing in Alphen aan den Rijn

PILOXING ® is een fitnessprogramma dat op unieke wijze het beste van Pilates, boksen en dansen combineert in een high-energy interval training. PILOXING ® baseert zich op de nieuwste wetenschappen. Daarom voer je het uit op blote voeten of speciale PILOXING ® sokken om je voeten en benen sterker te maken, nog meer calorieën te verbranden en je uithoudingsvermogen te verhogen. Door het toevoegen van verzwaarde PILOXING ® handschoenen kan je je armen nog meer verstevigen en je cardiovasculaire gezondheid verbeteren.

piloxing in alphen aan den rijnIn mei 2010 lanceerde PILOXING ® de Academy om fitness-professionals het programma te leren. Sindsdien is de Academy meer dan 4500 gecertificeerd instructeurs wereldwijd rijker. Het is het geesteskind van de Zweedse danser en celebrity trainer Viveca Jensen. Haar missie is om het fysiek en mentaal empowerment van vrouwen te vergroten door middel van fitness. In de kern van PILOXING ® zit het principe dat vrouwen krachtig zijn en dat ze een slank, sexy en krachtig zelfbeeld kunnen bereiken.

piloxing in alphen aan den rijnHoe ziet een PILOXING ® les eruit?

Eerst beginnen we met warm worden, door simpele passen en wat ‘rustig’ boksen. Al snel gaat het er heviger aan toe: veel armbewegingen en boksen, maar ook voor het voetenwerk moet je je aandacht er goed bij houden.

De actieve momenten worden goed afgewisseld met rustigere bewegingen en pilates-oefeningen. Het is een pittige work-out, het gaat non-stop door en het is erg leuk om te doen. Je gaat er lekker van zweten én komt moe, maar voldaan en tevreden van de sportclub.

PILOXING ® handschoenen en sokken kan je aanschaffen via www.pilateswinkel.nl. Piloxing in Alphen aan den Rijn Piloxing in Alphen aan den Rijn Piloxing in Alphen aan den Rijn Piloxing in Alphen aan den Rijn Piloxing in Alphen aan den Rijn

Piloxing op de Dillenburg 4 in Alphen aan den Rijn wordt iedere zaterdag om 9:30 gegeven door Cristina. Kosten: 7 euro per les. Wil je meedoen? Contact Cristina via mobiel 0640585083 of e-mail cristina@haasbroek.nl