Retourneren

Bedenktijd/ retourneren (herroepingsrecht)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. De kosten voor retour naar Pilateswinkel.nl zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Pilateswinkel.nl geretourneerd moeten worden. Gebruikte en beschadigde producten kunnen niet geretourneerd worden. Alleen in het geval van shirts, leggings en sokken mag het product gebruikt zijn om te passen. Dvd’s kunnen alleen in originele verpakking met het plastic eromheen of de verzegeling van Pilateswinkel erop geretourneerd worden. Eenmaal geopende dvd-verpakkingen kunnen niet geretourneerd worden.
Profiel_boksen

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u hier het herroepingsformulier downloaden. Print het formulier uit en stuur het ingevulde formulier samen met het te retourneren product retour. Na ontvangst van het retour en positieve beoordeling van het geretourneerde product zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retour terugstorten. Mochten wij constateren dat het product al gebruikt is zullen wij het product retour sturen nadat u de verzendkosten voor retour heeft betaald.

Let op! Neem voorafgaand aan de zending even contact op zodat wij weten dat een product retour wordt gezonden. Vermeld daarbij ook de reden van retourneren, dan kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Ook kunnen wij tips geven voor het terugsturen, zodat de zending goed bij ons binnenkomt.

N.b.: verzending is op eigen risico. Indien de zending niet kan worden geleverd worden de verzendkosten niet gecrediteerd.

Let op: Zonder het ingevulde herroepingsformulier kunnen wij de retourzending niet verwerken!