Piloxing opleidingen

Piloxing opleiding volgen?

Piloxing opleidingIn mei 2010 lanceerde PILOXING ® de Academy om fitness-professionals het programma te leren. Sindsdien is de Academy meer dan 4500 gecertificeerd instructeurs wereldwijd rijker. Het is het geesteskind van de Zweedse danser en celebrity trainer Viveca Jensen. Haar missie is om het fysiek en mentaal empowerment van vrouwen te vergroten door middel van fitness. In de kern van PILOXING ® zit het principe dat vrouwen krachtig zijn en dat ze een slank, sexy en krachtig zelfbeeld kunnen bereiken.

Piloxing docent worden?

Bekijk via deze link de agenda van de komende PILOXING opleidingen en workshops in Nederland. Na je opleiding kan je PIA lid worden voor $25 per maand, waarmee je ieder kwartaal de nieuwe choreografie ontvangt. Met je PIA membership kan je ook PILOXING ® materiaal met korting aanschaffen. Pilateswinkel.nl levert echter alle producten met ruime kortingen, zonder voorwaarde om lid te zijn van PIA PILOXING ®! Dus heb je PILOXING handschoenen, PILOXING sokken of ander PILOXING materiaal nodig voor jezelf en je deelnemers? Bekijk via deze link het ruime aanbod van PILOXING materiaal!

Over PILOXING ®

PILOXING ® is een fitnessprogramma dat op unieke wijze het beste van Pilates, boksen en dansen combineert in een high-energy interval training. PILOXING ® baseert zich op de nieuwste wetenschappen. Daarom voer je het uit op blote voeten of speciale PILOXING sokken om je voeten en benen sterker te maken, nog meer calorieën te verbranden en je uithoudingsvermogen te verhogen. Door het toevoegen van verzwaarde PILOXING handschoenen van ruim 250 gram per stuk kan je je armen nog meer verstevigen en je cardiovasculaire gezondheid verbeteren.