Wellness, Pilates & Yoga weekend

Een weekendje voor jezelf!

Wil jij ook even lekker bijkomen met wat tijd voor jezelf, gezonde beweging en verse maaltijden? Kom dan naar dit weekend boordevol wellness, Pilates, Yoga en lekker gezond eten!Pilates weekend Texel

In 2020 organiseren wij voor de vijfde keer dit weekend. Een jubileum, dus dat betekend dat we trakteren! 🙂
Dit jaar hebben we na het grote succes van vorige keer gekozen om weer even helemaal bij te komen op het heerlijke Waddeneiland Texel. We verblijven tijdens dit weekend in het prachtige Boutique Hotel Texel inclusief ‘superfood’ ontbijt, een heerlijk 3 gangen diner en onbeperkt gebruik van sauna, stoombad, jacuzzi, en zwembad.

Het hotel ligt vlakbij het duingebied de Slufter, alweer je overdag een mooie wandeling kunt maken. Je hebt de keuze om alleen op een hotelkamer te verblijven of samen met nog iemand en je kunt optioneel nog een diner bijboeken. Uiteraard wordt er iedere ochtend een Pilatesles gegeven, waarbij je uitkijk hebt op de prachtige uitgestrekte weilanden van Texel. In de avonden worden er Yoga-lessen aangeboden. En tussendoor kan je genieten van een heerlijke stoelmassage en de verschillende wellness-faciliteiten: sauna, stoombad, jacuzzi en het mooie zwembad!

Data: 9, 10 & 11 oktober 2020

Kosten: €395,- per persoon.

Inbegrepen:

– de bootovertocht (heen- en terugreis);
– 2 overnachtingen in een deluxe tweepersoonskamer* met regendouche;
– onbeperkt gebruik van de wellness: sauna, stoombad, jacuzzi en zwembad;
– gebruik bedlinnen, handdoeken, badjas & slippers;
– 3 Pilates-lessen;
– 3 Yoga-lessen;
– 2x een healthy ontbijt;
– 1x een heerlijk 3-gangen diner bij restaurant Gusta (in het hotel);
– een tegoed van €30,- te besteden aan drankjes in het hotel;
– …en natuurlijk heel veel (relax)tijd voor jezelf!

* je kunt er ook voor kiezen om alleen op een kamer te slapen (+ €50 per nacht).

De nieuw gebouwde stijlvolle Deluxe kamers beschikken allen over een comfortabel tweepersoons boxspringbed met luxe topping & Texeler dekbed. Dit kamertype beschikt over een luxe badkamer met regendouche of bad, een eigen terrasje of balkon en heeft een oppervlakte van 24m².

Pilates

De Pilateslessen worden verzorgd door Evelien van de Pilates Club. Evelien heeft ruim 15 jaar ervaring in de sportwereld en heeft 10 jaar geleden de Pilates Club opgericht. De eerste Pilates-les is een basisles, een kennismaking in de wondere wereld van Pilates’ Contrology. De andere lessen worden opgebouwd naar niveau van de groep.

Evelien verzorgt ook stoelmassage. Je kunt je tijdens het weekend optioneel inschrijven voor een heerlijke massage op een dag en tijdstip waarop het jou het beste uitkomt.

Yoga

De Yogalessen worden verzorgd door Saskia van Yoga bij Sas-Ki. Zij geeft nu ruim 5 jaar met plezier verschillende yogalessen. Haar passie is om jou in beweging te brengen, bewuster te worden van je lichaam /adem en op een verantwoorde, aardse wijze jou in de verschillende yoga houdingen te brengen. Dit doet zij op een speelse manier zodat het voor iedereen goed te volgen is.

Wellness, Pilates & Yoga weekend programma

Vrijdag
Check-in vanaf 14:00, uiteraard kan je wel al eerder een heerlijke
wandeling gaan maken op het eiland of gebruik maken van de sauna.
Toegang wellness: vanaf 9:00 tot 21:00
Pilates om 17:00
Diner om 18:30
Yoga om 21:00

Zaterdag
Pilates om 8:00
Ontbijt vanaf 9:00 tot 10:30
Toegang wellness: vanaf 9:00 tot 21:00
Workshop om 12:00 (optioneel programma-onderdeel, verrassing!)
Diner om 18:30*
Yoga om 21:00

Zondag
Pilates om 8:00
Ontbijt vanaf 9:00 tot 10:30
Check-out kamer tot 11:00
Yoga om 12:00
Afsluiting om 14:00 (optioneel programma-onderdeel, verrassing!)
Toegang wellness: vanaf 9:00 tot 21:00

n.b.: alle programma-onderdelen zijn natuurlijk vrijblijvend te volgen. Je bent vrij om te doen wat je wilt. Ga dus gerust tussendoor lekker het eiland verkennen!
*In het hotel kan je dit diner bijboeken voor de zaterdag/ zondag tegen het gereduceerde bedrag van €35,- voor 3 gangen. Wil je het eiland verkennen en plaatselijk dineren? Voel je daar vrij in!

Praktische informatie

Iedereen mag meedoen aan dit weekend (lid of geen lid van Pilates Club). Het weekend gaat door bij minimaal 8 en maximaal 12 inschrijvingen. Een inschrijving is bevestigd na betaling. Alle programma-onderdelen zijn vrijblijvend: wil je iets anders doen dan kan dat altijd in goed overleg.

Om het milieu en de portemonnee te besparen stimuleren wij carpoolen! Kom je naar het Wellness en Pilates weekend en heb je nog een plekje vrij in de auto? Of kom je naar het weekend en zoek je nog vervoer? Laat het ons weten, we bemiddelen graag!

Met de boot naar Texel

Vanaf Den Helder is er elk uur een afvaart van 6.30 t/m 21.30 uur. De boot vertrekt op het halve uur.
Vanaf Texel is er elk uur een afvaart van 6.00 t/m 21.00 uur. De boot vertrekt op het hele uur.

Een week voorafgaand aan het weekend ontvang je je e-ticket voor de bootovertocht (met de auto of te voet).

Ja, ik wil dit heerlijke weekend boeken!
Klik hier om je in te schrijven voor het Wellness, Yoga- en Pilates weekend! (via de website van Pilates Club)