Pilates opleidingen

Actieweek 2020: Boek voor 5 januari ’20 en ontvang 100 euro korting!

Boek 1 of meerdere van de onderstaande opleidingen en ontvang 100 euro korting. Of boek workshops en ontvang 10% korting. De korting wordt verrekend op de factuur die je achteraf ontvangt. Nu boeken = betalen in 2020 (of in 2019 indien gewenst, stuur ons dan even apart een berichtje!).

Basis mat Pilates opleiding
startdata 2020: 10 januari, 24 januari, 6 maart, 30 mei & 19 september 2020.
100 EURO KORTING!

Tower Pilates opleiding
start 24 januari 2020.
100 EURO KORTING!

Pilates tijdens en na de zwangerschap opleiding
start 14 maart 2020.
10% KORTING!

SUP & Pilates opleiding  *NIEUW*
startdata 2020: 15 mei & 5 juni 2020
10% KORTING!

Pilates met de Ring op 25 juli 2020. 10% KORTING!
Pilates bij rugklachten op 8 augustus 2020. 10% KORTING!

Gevorderde Pilates mat opleiding
start 18 september 2020.
100 EURO KORTING!

Touches & correcties workshop op 4 september 2020. 10% KORTING!

Heb je vragen over deze kortingsactie? Neem dan gerust even contact op met Evelien via 0172-577138. Ook kun je haar een what’s-app sturen via 06-41985653.

Pilates opleiding volgen? Pilates docent worden?

Er is inmiddels een wildgroei ontstaan in Pilates-opleidingen. Maar welke opleiding is nu de juiste? Pilateswinkel helpt je graag bij jouw keuze!

Omdat er een grote vraag is naar Pilates opleidingen volgens het originele werk en wij zelf veel ervaring hebben opgedaan hierin hebben wij in 2014 besloten om intern Pilates opleidingen aan te gaan bieden via de Pilates Club. De Pilates opleidingen van de Pilates Club baseren zich volledig op de klassieke Pilates-methode, zoals Joseph H. Pilates deze bedoeld heeft. Pilates Club is het enige opleidingsinstitutuut in de Benelux dat gebruik maakt van het originele werk van Joseph H. Pilates.

De opleidingen staan met maximaal 8 deelnemers garant voor persoonlijke begeleiding. Omdat onze opleidingen een doorlooptijd kennen van minimaal 3 maanden kan jij je ontwikkelen tot de perfecte Pilates-docent. Ga jij jouw Pilates-avontuur graag met ons aan? Lees dan hieronder meer over ons aanbod!

Heb je hulp nodig bij je keuze in opleidingen? Wij hebben zelf diverse opleidingen bij diverse opleidingsinstituten gevolgd en kunnen jou een persoonlijk advies geven. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen! Het vaste aanspreekpunt van Pilateswinkel is Evelien, te bereiken via telefoon 0172-577138 , what’s app: 06-41985653 of via Facebook.

AGENDA OPLEIDINGEN & WORKSHOPS VOOR TRAINERS 2020

Basis mat Pilates opleiding startdata 2020: 10 januari, 24 januari, 6 maart, 30 mei & 19 september 2020.
Tower Pilates opleiding start 24 januari 2020.
Pilates tijdens en na de zwangerschap opleiding start 14 maart 2020.
SUP & Pilates opleiding startdata 2020: 15 mei & 5 juni. 2020
Pilates met de Ring op 25 juli 2020.
Pilates bij rugklachten op 8 augustus 2020.
Gevorderde Pilates mat opleiding start 18 september 2020.
Touches & correcties workshop op 4 september 2020.
Pilates anatomie & fysiologie opleiding start voorjaar 2020.

BASIS MAT PILATES OPLEIDING

Basis mat pilates opleiding
Tijdens de basis mat Pilates opleiding leer je 18 mat-oefeningen tot in de details kennen en wordt je bekend gemaakt met de anatomische basis, gerelateerd aan de Pilates-oefeningen. Je leert de oefeningen op een veilige manier op te bouwen en je wordt bekend gemaakt met de Pilates Club teaching tools, filosofie en onderwijsformule.
Lees meer over de basis mat Pilates opleiding….

TOWER PILATES OPLEIDING

ITower Pilates staat garant voor snel resultaat. Tijdens deze Pilatesles werken we met veren voor extra weerstand. Dit helpt je om de Pilates-oefeningen diep te voelen en onder controle uit te voeren.

Lees meer over de Tower Pilates opleiding…

PILATES TIJDENS EN NA DE ZWANGERSCHAP

Deze opleiding zorgt ervoor dat je leert begrijpen waarom je oefeningen aan moet passen voor dames die zwanger zijn of net zwanger zijn geweest. Je leert de 18 mat oefeningen uit de Basis mat Pilates opleiding op een veilige manier op te bouwen en aan te passen. Tijdens de opleidingsdagen behandelen we een stuk theorie, heb je gelegenheid om vragen te stellen en kan je met elkaar het geleerde in de praktijk oefenen.

Lees meer over de Pilates tijdens en na de zwangerschap opleiding…

SUP & PILATES

SUP en Pilates in Alphen aan den Rijn

NIEUW! Opleiding Stand Up Paddling & Pilates. Tijdens deze opleiding leer je de 18 mat-oefeningen van de basis mat Pilates te doceren op de SUP-plank en wordt je bekend gemaakt met de basis van Stand Up Paddling, gerelateerd aan de Pilates-oefeningen. De opleiding helpt je bij het verbeteren van je eigen vaardigheid en zorgt ervoor dat je de oefeningen en SUP technisch beter gaat begrijpen.

Lees meer over de SUP & Pilates opleiding…

PILATES BIJ RUGKLACHTEN

Tijdens deze opleiding leer je alles over de oorzaken van rugklachten en hoe rugklachten voorkomen kunnen worden. Je leert de 18 mat oefeningen uit de Basis mat Pilates opleiding op een veilige manier op te bouwen en aan te passen voor mensen met rugklachten.

Lees meer over de Pilates bij rugklachten opleiding…

PILATES MET DE RING

De Pilates Ring is een lichte en effectieve trainingstool. Je drukt de ring in om tegen de weerstand in te trainen.  Tijdens deze opleiding ga je ervaren hoe je jouw deelnemers dieper en intensiever kunt laten trainen met behulp van deze uitvinding van Joseph H. Pilates.Pilates met de Ring

Lees meer over de Pilates met de Ring opleiding…

GEVORDERDE MAT PILATES OPLEIDING

Tijdens de gevorderde mat Pilates opleiding leer je 16 gevorderde mat-oefeningen te doceren en te integreren in de basis mat les. Ook oefen je met de reeds opgedane kennis in de Pilates Club teaching tools, filosofie en onderwijsformule. De opleiding helpt je bij het verbeteren van je eigen vaardigheid en zorgt ervoor dat je de oefeningen technisch beter leert begrijpen.

Lees meer over de gevorderde mat Pilates opleiding….

PILATES ANATOMIE EN FYSIOLOGIE OPLEIDING

Deze opleiding helpt je bij het begrijpen van de anatomische en fysiologische basis, gerelateerd aan de Pilates-oefeningen. Het geeft je een inleiding in het menselijk lichaam en de normale werking daarvan. Je leert anatomische en fysiologische termen kennen en toe te passen. Tijdens de opleiding behandelen we een stuk theorie en brengen we de theorie in de praktijk door het te relateren aan Pilates-oefeningen.
Lees meer over de Pilates anatomie en fysiologie opleiding….

Pilates opleiding volgen?

Bij de Pilates Club in Alphen aan den Rijn ben je aan het juiste adres voor Pilates groepslessen, workshops, opleidingen, weekendjes weg, materiaal en privé- & duetsessies. Wij bestaan ruim 7 jaar en zijn gespecialiseerd in de Klassieke Pilates Methode, zoals Joseph Hubertus Pilates deze bedoeld heeft. Wil je kennis met ons komen maken klik dan gerust om onderstaande links om meer over ons te lezen en een proefles te reserveren. Graag tot ziens bij de Pilates Club!

Klik hier verder naar het lesrooster om te bekijken wanneer wij Pilates groepslessen geven.

Klik hier voor meer informatie over Pilates privé- en duetsessies.

Wil je ook thuis trainen of heb je materiaal nodig voor je studio? Ga naar www.pilateswinkel.nl voor al je benodigdheden!

Pilates opleiding

Als eerste op de hoogte van nieuwe data en nieuwe opleidingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

* verplicht