Pilates opleidingen

Pilates opleiding volgen? Pilates docent worden?

Er is inmiddels een wildgroei ontstaan in Pilates-opleidingen. Maar welke opleiding is nu de juiste? Pilateswinkel helpt je graag bij jouw keuze!

Omdat er een grote vraag is naar Pilates opleidingen volgens het originele werk en wij zelf veel ervaring hebben opgedaan hierin hebben wij in 2014 besloten om intern Pilates opleidingen aan te gaan bieden via de Pilates Club. De Pilates opleidingen van de Pilates Club baseren zich volledig op de klassieke Pilates-methode, zoals Joseph H. Pilates deze bedoeld heeft. Pilates Club is het enige opleidingsinstituut in de Benelux dat gebruik maakt van het originele werk van Joseph H. Pilates.

De opleidingen staan met maximaal 8 deelnemers garant voor persoonlijke begeleiding. Omdat onze opleidingen een doorlooptijd kennen van minimaal 3 maanden kan jij je ontwikkelen tot de perfecte Pilates-docent. Ga jij jouw Pilates-avontuur graag met ons aan? Lees dan hieronder meer over ons aanbod!

Heb je hulp nodig bij je keuze in opleidingen? Wij hebben zelf diverse opleidingen bij diverse opleidingsinstituten gevolgd en kunnen jou een persoonlijk advies geven. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen! Het vaste aanspreekpunt van Pilateswinkel is Evelien, te bereiken via telefoon 0172-577138 , what’s app: 06-41985653 of via Facebook.

Wij bieden complete Pilates opleidingen op de mat en apparatuur aan. In onze comprehensive opleiding kun je mat en apparatuur op zowel basis als gevorderd niveau combineren. Ook bieden we  niveaus van de complete opleidingen seperaat aan, zoals de basis mat, de gevorderde mat en de Reformer.
Ten slotte kennen we diverse thema-opleidingen, zoals de opleidingen Pilates bij rugklachten, zwangerschapspilates, Pilates met de Ring en anatomie & fyisologie.

 

Bekijk hieronder onze kalender en klik op een opleiding die jouw interesse wekt voor meer informatie. Welkom!

AGENDA OPLEIDINGEN 2024

Mat & apparatuur in 1 (compleet)
Pilates Comprehensive opleiding start op 12 januari 2024 *vol*

Mat opleidingen
Pilates mat opleiding (basis & gevorderd) start op 12 januari 2024.
Basis mat Pilates opleiding  start op 12 januari 2024.
Gevorderde Pilates mat opleiding start op 1 maart 2024. *vol*

Apparatuur opleidingen
Pilates Reformer opleiding start op 19 april 2024. *vol*
Pilates apparaten opleiding start op 19 april 2024. *vol*
Pilates Reformer opleiding start op 1 juli 2024.
Tower Pilates opleiding start op 1 november 2024.

Thema’s
Pilates bij rugklachten op 21 juni 2024.
Pilates tijdens en na de zwangerschap op 22 juni 2024.
Pilates anatomie & fysiologie opleiding op 5 juli 2024
Pilates met de Ring  op 6 juli 2024.

Heb je interesse in de Touches & correcties of de SUP & Pilates opleiding? Laat het ons even weten, want dan plannen we in overleg een startdatum

Als eerste op de hoogte van nieuwe data en nieuwe opleidingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!